Evenimente importante intamplate in luna decembrie in Romania si influenta astrelor

Este important sa stim de ce anumite evenimente s-au intamplat intr-un anumit moment si sa analizam tranzitele majore pentru a le intelege influenta pentru a putea analiza in timp posibilitatea repetarii unor evenimente asemanatoare.

Continuam analiza cu evenimente importante intamplate in istoria Romaniei in luna ianuarie, indiferent de anul aparitiei evenimentului. Iata un eveniment important, care a marcat istoria tarii, si mai ales pe locuitorii sai:

21 – 23 ianuarie 1941 – Progromul de la Bucuresti: In aceste zile, in capitala Romaniei a izbucnit o revolta legionara, condusă de Horia Sima impotriva generalul Ion Antonescu. In acelasi timp cu rebeliunea, legionarii au inițiat si condus cel mai mare si mai violent pogrom impotriva evreilor din istoria Munteniei. S-au numarat 120 de cadavre si inca 5 persoane care au fost date disparute. Au fost devastate grav 1274 pravalii, ateliere și apartamente locuite de evrei. Numarul estimat a victimelor a fost de 140 de persoane, aceasta estimare a fost facuta chiar de comunitatea evreiasca.

Configuratii astrologice:

Luna in Scorpion este prost aspectata de Saturn, Jupiter si Uranus in Taur, semnele fixe actioneaza foarte puternic si dur atunci cand se pune problema de a actiona in forta. Scorpionul cu sange rece si dorinta de razbunare, Taurul cu perseverenta si incapatanarea-i caracteristica in propriile valori si decizii. Se stie ca in astrologia mondiala, Luna reprezinta poporul, masele de oameni. Jupiter chiar daca poate actiona corect, aici nu a avut nicio sansa fiind constrans de Saturn si Uranus, lupta intre vechi si nou.

Soare si Mercur in Varsator au lucrat foarte eficient pe propaganda si manipulare, pornind de la interese care nu aveau nicio legatura cu bunul simt, mai ales ca aceste planete faceau cuadruatura cu opozitia descrisa mai sus

1 Ianuarie 2007 Bulgaria si Romania au intrat oficial in Uniunea Europeana, iar limba romana a devenit una din limbile oficiale ale acestei uniuni.

Configuratii astrologice:

Jupiter, Marte si Pluto in Sagetator in opozitie cu Luna in Gemeni arata ca aceasta intrare ne poate afecta interesele daca nu stim ceea ce dorim si nu avem o strategie bine pusa la punct. Asta nu inseamna ca nu exista si avantaje, numai ca acestea apar mai ales pentru romanii care au plecat in strainatate, in dorinta de a avea un trai mai bun. Sa nu uitam ca acesti oameni trimit bani in tara la rude, de exemplu in 2014 au trimis peste 1,5 miliarde de euro, dar recordul a fost stabilit in 2008 cand s-au trimis aproape 8 miliarde de euro.

Uranus in Conjunctie cu Nodul Nord in Pesti arata ca situatia noastra in cadrul Uniunii este plina de surprize si schimbari, conteaza foarte mult sa fim cat mai flexibili si inteligenti in ceea ce vrem sa realizam. Orice are legatura cu tehnologia, IT&C si noua paradigma in afaceri ar putea sa fie de succes daca le folosim in avantajul nostru. Sa ne bazam pe inteligenta si realizarea de produse cu voaloare adaugata mare care sa fie folositoare si solicitate pe piata europeana.

In episodul urmator voi prezenta evenimente majore intamplate in luna februarie.

Va urma!

Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *