Evenimente importante intamplate in luna august in Romania si influenta astrelor

Este important sa stim de ce anumite evenimente s-au intamplat intr-un anumit moment si sa analizam tranzitele majore pentru a le intelege influenta pentru a putea analiza in timp posibilitatea repetarii unor evenimente asemanatoare.

Continuam analiza cu evenimente importante intamplate in istoria Romaniei in luna august, indiferent de anul aparitiei evenimentului. Iata un eveniment important, care a marcat istoria tarii, si mai ales pe locuitorii sai:

23 August 1944 – Regele Mihai I a ordonat demiterea și arestarea lui Ion Antonescuprim-ministrul Romaniei și incetarea imediata a colaborarii României cu Puterile Axei și inceperea tratativelor de armistitiu cu Aliații și de colaborare militară cu Uniunea Sovietică.

Configuratii astrologice:

Cinci planete in zodia Fecioarei: Soare, Mercur, Venus, Marte si Jupiter arata ca o persoana din conducerea statului era obligat sa actioneze prin schimbarea de aliante militare (Marte), tratate (Mercur si Jupiter), Venus (pentru a evita o situatie mult mai periculoasa).

Nodul Nord si Saturn in zodia Racului arata ca totusi, indiferent ca am schimbat aliantele tot de limitari si constrangeri vom avea parte, si stiti foarte bine ceea ce a urmat prin ocupatia sovietica si distrugerea elitelor si a tot ceea ce se construise pana la acel moment. Tara era intre ciocan si nicovala, iar am fost nevoiti sa alegem intre doua rele. Cred ca va suna foarte cunoscut, deoarece in ultimii 26 de ani ati fost pusi in aceasta situatie de nenumarate ori.

Luna si Neptun in Balanta aduce confruntaru sau asocieri, dar cu o finalitate destul de neclara. Dorinta de mediere si restabilire a unui echilibru social sunt mari dar din pacate a fost si multa confuzie si situatii greu de evaluat.

30 August 1944 – Trupele sovietice au intrat in Bucuresti.

Configuratii astrologice:

Marte si Neptun in Balanta: aduce confuzie si asocieri nefericite, mai ales in domeniu militar. Nici urma de posibilitate de a negocia sau media vreo situatie favorabila pentru tara.

Luna in Capricorn in opozitie cu Nodul Nord si Saturn: Viitor sumbru pentru populatie,dezamagiri, greutati, blocaje, dusmani. Este inceputul dezastrului care va urma, distrugerea sistematica a tarii, din pacate si in prezent simtim urmarile acelor momente.

Restul configuratiilor astrale sunt asemanatoare cu cele din 23 august 1944.

In episodul urmator voi prezenta cateva evenimente majore intamplate in luna septembrie.

Va urma!

Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *