Conexiuni interesante privind relatiile de dragoste

Va prezint in acest articol o varianta eficienta si utila de a analiza compatibilitatea in dragoste intre doi parteneri. Iata informatiile peste care ne uitam atunci cand vrem sa vedem daca exista sanse de a dezvolta o relatie armonioasa, pe termen lung:

Ascendentul fiecarui partener si stapanul acestuia va arata modul cum fiecare se prezinta in fata celuilalt, aspectele pe care le formeaza, Ascendentul dar si stapanul sau cu harta partenerului ne poate arata sursa armoniei sau a conflictului, mai ales in plan fizic. Tocmai de aceea este foarte important ca fiecare dintre voi sa isi cunoasca foarte bine ora si minutul nasterii, pentru ca numai asa puteti avea o informatie sigura a ascendentului pe care il aveti in harta natala. Un ascendant gresit stabilit duce la interpretari total eronate.

Nodurile Lunare (Axa Nodul Nord – Nodul Sud) reprezinta o axa foarte improtanta care poate ajuta la sudarea relatiei si aflarea punctelor comune de interes si chiar activitati in comun, de asemenea va poate indica cee ace puteti invata unul de la celalalt de-a lungul relatiei.

Vertex este un punct imaginar, iar primele informatii despre el au aparut in anii 20 ale secolului 20. Vertex poate indica momente importante care pot aparea brusc in viata unei persoane, inclusiv la nivel relational. Daca aspectele sunt armonioase intre Vertex si planetele personale ale partenerului exista sansa ca relatii sa dureze sis a fie armonioasa.

Aspectele intre Soare si Luna pot da o atractie irezistibila deoarece schimbul energetic intre aceste doua planete ale partenerilor este foarte puternic. Conjunctia fiind cel mai puternic aspect care aduce o relatie importanta intre parteneri.

Aspectele lui Saturn, mai ales o conjunctie intre Saturn si Soare poate arata o relatie durabila, chiar daca pot aparea si anumite limitari si restrictii aduse de partenerul care reprezinta Saturn. Se spune ca aceste relatii pot duce la la casatorii durabile.

Atunci cand Marte cade in casa a 5-a a partenerului este clar o atractie sexuala irezistibila intre parteneri dar asta nu garanteaza si o relatie de durata. Eventual trebuie vazut daca exista alte aspect care indica o stabilitate a relatiei. Analizarea astrologica a atractia sexual intre parteneri nu trebuie neglijata deoarece aceasta este una din caramizile care construiesc o relatie stabila si de durata. Se stie ca multe conflicte si frustrari pot aparea daca partenerii nu sunt satisfacuti.

Aspecte intre Luna/Venus si Marte pot genera sentimente puternice intre parteneri, persoana care il reprezinta pe Marte va avea de multe ori initiative in relatie, iar asta poate aduce satisfactii pe mai multe planuri persoanei reprezentate de Luna sau Venus.

Va reamintesc ca aspectele posibile sunt: conjunctia, trigonul, sextilul, opozitia si cuadratura.

Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *