Cheia din harta natala care ne arata cum evoluam pe durata unei relatii pe termen lung

De ce avem impresia ca de multe ori relatiile de dragoste sunt cu nabadai, ca nu reusim sa ne simtim relaxati intr-o relatie? Dar stim cu adevarat ce ne dorim atunci cand suntem intr-o relatie? De obicei nu stim. De ce?

Deoarece nu ne cunoastem de ajuns si nu ne-am identificat nevoile reale?

Deoarece ne e frica de propriile probleme nerezolvate de ani de zile?

Deoarece nu ne dorim sa iesim din zona de confort, chiar daca acel confort nu ne ajuta cu nimic, ci mai degraba de intepeneste in niste sabloane vechi de cand lumea?

Sa vedem unde este CHEIA din harta natala pe care este bine sa o folosim pentru a ne dezlega de propriile frici, blocaje si sabloane si a intelege ce influenta poate avea partenerul de viata asupra noastra.

In aceast articol ma refer mai ales la relatiile intre persoane casatorite sau cele care sunt intr-o relatie de lunga durata.

Iata pasii de descoperire a cheii din harta natala proprie:

  • Mai intai vedeti ce ascendent are partenerul de viata. Sa presupunem ca acesta are ascendentul in Scorpion.
  • Apoi vedeti in ce casa din harta voastra natala se aseaza ascendentul partenerului. Acea casa se activeaza si incepe sa va puna la treaba, sa actionati, sa produceti rezultate. Va uitati pe harta natala si sa presupunem ca aveti ascendent in Leu, in acest caz ascendentul partenerului se aseaza in casa a IV-a in harta voastra natala. Ce inseamna casa a IV-a in harta natala puteti afla din articolul urmator:  http://www.horoscopdragoste.ro/astre/casa-a-iv-a-in-harta-natala-semnificatii-si-sfaturi-practice/
  • Apoi vedeti stapanul semnului in care se afla ascendentul partenerului si urmariti in ce casa aveti voi acea planeta. In exemplul  nostrul, stapanul traditional al zodiei Scorpionului este planeta Marte. Va uitati unde este Marte in harta natala (casa, zodia si ce aspecte face cu alte planete).

Asfel veti observa ce tipuri de activitati s-au activat in perioada relatiei si in ce domenii va puteti dezvolta in asa fel incat sa va simtiti impliniti.

Nu exista relatie perfecta, din orice relatie noi invatam si ne imbogatim viata, faptul ca la un moment dat o relatie se incheie nu este nici bine, nici rau, este doar un moment in care avem altceva de facut si altceva de invatat si se deschide o alta etapa in viata noastra.

Suferinta in relatii este creata de asteptarile prea mari si de o imagine falsa pe care ne-o facem despre partenerul de viata sau despre oricine altcineva cu care intram in contact.

Mintea este ca o maimuta, agitata si nelinistita, care nu are niciun moment de relaxare, nici macar atunci cand dormim. Mintea creeaza realitatea noastra, traind in bula noastra de „realitate” si asa ajungem la ce spun de mii de ani si marii intelepti, despre lumea iluziei.

Mintea este folositoare in a gasi solutii si a rezolva probleme concrete, incercati sa o folositi acolo unde este ea foarte utila si renuntati la speculatii, impresii care va duce la nefericire.

Daca doriti sa aflati mai multe despre astrologie si/sau astronomie imi puteti scrie un mesaj, aveti mai jos o rubrica speciala.

Zile senine,

Astrolog

Monica Lazar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *