Ce isi doresc oamenii de la astrolog?

Este important de stiut pentru un astrolog ce informatii sunt utile pentru cei care solicita o consultatie, de la o simpla intrebare pe un anumit subiect, pana la o adevarata poveste despre viata lor. Astrologul nu ofera neaparat solutii ci ofera informatii utile care ajuta solicitantul sa isi gaseasca solutiile proprii.

In principiu nu este tocmai moral ca un astrolog pur si simplu sa traseze actiunile care trebuie urmate cu sfintenie de catre solicitant si nici nu trebuie sa ia decizii in locul solicitantului.

Pe de alta parte un astrolog cu judeca faptele solicitantului deoarece nu are acest drept, ci analizeaza concret situatia descrisa de solicitant. In functie de datele astrologice analizate si cu conditia ca datele pe baza carora se calculeaza o harta natala sau de eveniment sa fie corecte, astrologul poate oferii informatii utile pe care solicitantul le poate folosi pentru a gasi solutiile cele mai potrivite pe el.

De multe ori se intampla ca solicitantul sa aiba mai multe probleme, din domenii diferite si de aceea sa existe si o confuzie destul de mare in ceea ce doreste acesta sa afle de la un astrolog. In astfel de situatii este bine sa va puneti problemele sau ideile pe o hartie si sa clarificati, pentru fiecare in parte ceea ce este important. Si este de preferat sa puneti accentul pe ceea ce aveti nevoie si nu neaparat pe ceea ce va doriti sa fie. De obicei, in realitate este o mare diferenta intre ceea ce avem nevoie cu adevarat in viata noastra si ceea ce ne dorim. Din cauza acestor diferente apar de multe ori frustrarile si nemultumirile. Iar daca ne mai comparam si cu cei din jur atunci situatia se poate agrava.

Faceti putina ordine in interiorul vostru, si apoi intrebati-va sincer ce ar trebui sa faceti in viata reala pentru a va schimba situatia. Apoi veti stii si ce intrebari sa puneti unui astrolog. Este o tema de meditatie pentru fiecare dintre voi.

Si daca tot suntem la acest subiect imi puteti trimite comentarii la acest capitol, inclusiv pe ce teme vreti sa continui  scrierea de articole. Este adevarat ca subiectul de baza al acestui site este dragostea, dar nu se limiteaza doar la aceasta. Sunt curioasa sa vad ceea ce va doriti sa cititi in viitor la capitolul Articole Horoscop Dragoste, nu inainte de a va invita sa cititi articolele scrise si semnate de mine pana in momentul scrierii acestui articol: http://www.horoscopdragoste.ro/astre/

 Va doresc o primavara frumoasa!

Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *