Casa a X-a in harta natala: semnificatii si sfaturi practice

Casa a X -a reprezinta casa carierei si a celor mai mari realizari. Cariera, statutul, viata matura, controlul propriului destin, maturitatea si autoritatea asupra sinelui si a vietii. Pozitia în societate, conservatorism si reguli pe care le respectati. Reputatia, ceea ce publicul si societatea in general intelege si gandeste despre fiecare dintre voi. Experientele familiale luate intr-un sens general. Sensul realizarii si a satisfactiilor. Felul cum va percep altii în functie de calitatile pe care voi le aratati în cariera. Destinul. Ce va doriti si ce puteti face. Publicul aclama sau reclama. Activitatile care atrag atentia la legitimitatea a ceea ce sunteti. Trecerea la maturitate si beneficiul din munca. Experientele care va afecteaza carierele, statutul public si securitatea realizarilor si care va schimba modul de a va privi in functie de ceea ce va asteptati sa realizati, ca parte a destinului vostru. Judecatile aruncate de societate asupra voastra si care va pot submina siguranta si sensul de a fi în lume.

Daca aveti in aceasta casa cel putin trei planete personale atunci veti primi un ajutor suplimentar care va poate ajuta in viata. Pe scurt sa vedem ce influenta are fiecare planeta personala atunci cand este situata in aceasta casa de pe harta natala:

Soarele in casa a X -a: Va place sa va implicati si sa va remarcati in societate, mai ales prin intermediul profesiei alese. Luand in calcul si alte caracteristici ale hartii natale este posibil sa proveniti dintr-o familie bine pozitionata social. Succesul vine in general usor, iar persoanele cu influenta va ofera sprijin si va simpatizeaza. Aveti sansa sa ajungeti in varful unei ierarhii, in profesie sau/si in societate. Aveti un sistem de valori bine stabilit iar vitalitatea si sanatatea va ajuta sa va realizati proiectele.

Luna in casa a X -a: Sunteti ambitiosi si va place ceea ce faceti, petrecand prea mult timp la serviciu. Aveti nevoie sa fiti recunoscuti pentru munca si realizarile profesionale. Va puteti schimba profesia de mai multe ori in aceasta viata.

Mercur in casa a X -a: Este posibil sa profesati in domeniul comunicatiilor, relatii publice si/sau educatie. Nu este exclus sa lucrati in jurnalism sau chiar sa deveniti un scriitor de sucess. Va place sa faceti schimb de informatii si de idei in profesia aleasa.

Venus in casa a X -a: Preferati sa aveti relatii armonioase cu cei din jur in mediul profesional si chiar puteti lucra in domenii care au legatura cu frumusetea, armonia, arta si eleganta. Aveti tendinta sa fiti perfectionisti in tot ceea ce faceti.

Marte in casa a X -a: Sunteti ambitiosi si iubitori de putere, mai ales in domeniul profesional. Asta presupune si posibile lupte pentru pozitii. Pe de alta parte va place la fel de mult sa fiti independenti si autonomi in tot ceea ce faceti, de aceea nu este exclus sa fiti antreprenor.

Jupiter in casa a X -a: Profesia si viata publica sunt cele mai bune instrimente pentru a va realiza toate idealurile si proiectele din aceasta viata. Aveti o nevoie majora de a primi recunoastere publica, de aceea veti face orice este posibil sa o si primiti. Accedeti usor in varful ierarhiei, e ca si cum v-ati nascut sef.

Saturn in casa a X -a: Va feriti de esecuri in plan profesional si social, de aceea preferati o dezvoltare lenta dar sigura, fara a va lua prea multe riscuri. In a doua parte a vietii veti avea succes si veti fi respectat pentru realizarile voastre. Orice esec din tinerete va aduce succesul de mai tarziu.

Daca nu este nicio planeta in aceasta casa, atunci va uitati la planeta care stapaneste casa (mai bine zis stapana zodiei din casa respectiva). De exemplu, casa a X-a se afla in zodia Gemenilor. Planeta care stapaneste aceasta zodie este Mercur. Va uitati unde este plasata planeta Mercur pe harta natala si ce aspecte formeaza aceasta cu alte planete.

Va urma!

Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *