Casa a VIII-a in harta natala: semnificatii si sfaturi practice

Casa a VIII-a reprezinta casa transformarii profunde dar si a mortii.  Casa de unde voi luati de la altii si altii iau de la voi. Resursele partenerilor de viata, si ceea ce ei va pot lua sau ceea ce ei asteapta de la voi. Cele mai intunecate si ascunse emotii, dorintele instinctuale si gandul la moarte. Dimensiunile oculte sau spirituale ale eului. Negarea sau acceptarea calitatilor negative, reinoirea sau transformarea la nivelurile emotional, spiritual si material. Casa unde va luptati sa supravietuiti si sa fiti dispusi de a va incredinta viata in mainile altora. Mostenirea, lupta, pierderea, respingerea, acceptarea, cucerirea, invingerea problemelor vietii si mortii. Cele mai ascunse secrete ale eului. Toate experientele din lume care va afecteaza prin durere si prin dorinta de a renunta, si va schimba la un nivel foarte profund modul de a privi lumea relatiilor si constiinta. Transformare. Casa practicilor esoterice din scolile vechi.

Daca aveti in aceasta casa cel putin trei planete personale atunci veti primi un ajutor suplimentar care va poate ajuta in viata. Pe scurt sa vedem ce influenta are fiecare planeta personala atunci cand este situata in aceasta casa de pe harta natala:

Soarele in casa a VIII-a: Aveti abilitatea sa va contopiti cu partenerul si chiar un rol terapeutic pentru cei din jur. Sunteti profunzi, emotionali si cautati adevarul toata viata. Sunteti atrasi de practici esoterice stravechi.

Luna in casa a VIII-a: Este posibil ca mama sa fie foarte atasata de voi si v-a pregatit pentru viata intr-o varianta mai ciudata, e ca si cum v-a povestit toate secretele vietii dar care v-a facut sa va limitati cunoasterea mai complexa. Sunteti foarte sensibili emotional si cautati tot timpul un partener care sa va ajute sa va simtiti in siguranta. Incercati sa nu va mai incarcati cu problemele celor din jur.

Mercur in casa a VIII-a: Oamenii au tendinta sa va insele, dar voi intelegeti foarte repede in ce situatie sunteti. Aveti multe idei dar va este de multe ori greu sa le exprimati.

Venus in casa a VIII-a: Ati avut nenumarate relatii amoroase care nu s-au sfarsit prea bine, si simtiti ca e greu de fiecare data sa va rupeti de partenerii din trecut. Sexul este foarte important in relatiile voastre. Aveti tendinta sa fiti fideli partenerului.

Marte in casa a VIII-a: Puteti deveni victima unui abuz sau in relatiile personale va simtiti tot timpul presati si intimidati de partener. Incercati sa nu scapati de frici si de pesimism, pentru a evita lipsa de actiune atunci cand vine vorba de propriul viitor.

Jupiter in casa a VIII-a: Posibil castig prin folosirea resurselor financiare ale altor persoane, afaceri bune. Veti gasi intotdeauna pe cineva sa va ajute atunci cand aveti probleme financiare. Mosteniri de la familie dar si de la partenerul de viata.

Saturn in casa a VIII-a: Puteti avea relatii neproductive, prin pierdere de avere si bani dar va poate duce si la reprimarea dorintelor sexuale. Veti invata in timp in cine sa aveti incredere si sa treceti dincolo de tendinta de auto-victimizare.

Daca nu este nicio planeta in aceasta casa, atunci va uitati la planeta care stapaneste casa (mai bine zis stapana zodiei din casa respectiva). De exemplu, casa a VIII -a se afla in zodia Taurului. Planeta care stapaneste aceasta zodie este Venus. Va uitati unde este plasata Venus pe harta natala si ce aspecte formeaza aceasta cu alte planete.

Va urma!

Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *