Casa a VII-a in harta natala: semnificatii si sfaturi practice

Casa a VII-a reprezinta casa casatoriei, relatiilor intime dar si relatiile contractuale. Oamenii cu care creati relatii persoane, dusmanii la vedere. Dragostea, asocierea, inceperea si sfarsitul relatiilor cu alti oameni care va dau capacitatea de a va bucura ca traiti si ca depindeti de altii. Partenerul de afaceri si/sau dependenta. Bucuria si increderea din relatiile intime. Toate experientele subiective care va afecteaza modul de a privi alti oameni.

Daca aveti in aceasta casa cel putin trei planete personale atunci veti primi un ajutor suplimentar care va poate ajuta in viata. Pe scurt sa vedem ce influenta are fiecare planeta personala atunci cand este situata in aceasta casa de pe harta natala:

Soarele in casa a VII-a: Va intereseaza felul cum va judeca sau va apreciaza cei din jur. Fara un partener stabil simtiti ca nu va puteti realiza cu adevarat in viata.

Luna in casa a VII-a: Mama v-a impartatit toate experientele sale negative din relatiile sale personale. De aceea simtiti nevoia sa gasiti pe cineva cu care sa va contopiti intr-o relatie completa. Este bine sa invatati sa simtiti, fara sa fie cineva langa voi care sa va dea sfaturi si sa va arate realitatea lor, si nu viata voastra.

Mercur in casa a VII-a: Cautati un partener inteligent, agil, activ, deoarece simtiti ca numai asa va simtiti completati.

Venus in casa a VII-a: Aveti tendinta sa nu va iubiti, daca nu exista cineva care sa va iubeasca. Tot timpul daruiti dragoste celorlalti fara sa asteptati mare lucru in schimb deoarece considerati ca nu meritati dragostea si aprecierea celor din jur. Oamenii chiar va apreciaza si sunt atrasi de voi. Asa ca descoperiti in voi ceea ce ceilalti stiu si vad deja.

Marte in casa a VII-a: Stiti ce vreti si aveti tendinta sa obtineti ceea ce va doriti, dar cu forta. De aceea aveti tendinta sa va atraga oamenii cu care ajungeti sa aveti conflicte in relatii. Prea multa armonie va sperie.

Jupiter in casa a VII-a: Sunteti optimisti, de aceea atrageti parteneri potriviti, cu care sa aveti o viata fericita. Va atrag foarte mult persoanele care sunt diferite, chiar persoane din strainatate.

Saturn in casa a VII-a: Sunteti foarte seriosi in relatiile personale si faceti un scop in sine in a cauta un partener pe care va puteti baza o viata intreaga.

Daca nu este nicio planeta in aceasta casa, atunci va uitati la planeta care stapaneste casa (mai bine zis stapana zodiei din casa respectiva). De exemplu, casa a VII -a se afla in zodia Varsatorului. Planeta care stapaneste zodia este Saturn (in astrologia traditionala). Va uitati unde este plasata Saturn pe harta natala si ce aspecte formeaza aceasta.

Va urma!

Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *