Casa a VI-a in harta natala: semnificatii si sfaturi practice

Casa a VI-a reprezinta casa competentei în viata, ce abilitati sunt dezvoltate si folosite în lumea reala a muncii si a servirii. Sanatatea trupului in sensul imbunatatirii si a ajungerii la un mare grad de abilitate si functionalitate. Responsabilitatea de a va exprima abilitatile personale. Procesele fizice care va intretin vitalitatea si buna functionare a organismului. Experientele externe in probleme de sanatate si munca care va afecteaza modul de a privi rolul in societate ca protectori si oameni cu bunavointa.

Daca aveti in aceasta casa cel putin trei planete personale atunci veti primi un ajutor suplimentar care va poate ajuta in viata. Pe scurt sa vedem ce influenta are fiecare planeta personala atunci cand este situata in aceasta casa de pe harta natala:

Soarele in casa a VI-a: Simtiti ca nu va puteti realiza visurile si va e frica de esec in tot ceea ce faceti. Conditia necesara pentru a trece de acest blocaj este sa va stabiliti clar ceea ce va doriti sa realizati si sa va valorizati mai mult. Daca voi nu apreciati ceea ce sunteti cum vreti sa va aprecieze cei din jur? Va pasa de cei din jur si chiar va doriti sa-i ajutati pe cei in nevoie, dar incercati sa ii schimbati sau sa ii ajutati cu forta pe cei din jur. Ajutati pe cei care va cer ajutorul explicit, asta inseamna ca ei sunt pregatiti sa primeasca cum se cuvine acest ajutor.

Luna in casa a VI-a: Este posibil ca mama nu v-a invatat cum sa va administrati momentele de dezamagire si propriile frici. Poate a fost prea protectiva si nu a vrut sa vedeti si partea mai putin placuta a vietii de zi cu zi. Aveti tendinta ca tot ceea ce faceti sa treceti prin filtrul propriilor emotii, si asta va face sa suferiti. Iar pentru a evita suferinta este posibil sa faceti abuz de medicamente. Invatati sa permiteti emotiilor sa existe in viata voastra si sa descoperiti cauzele emotiilor care duc la suferinta.

Mercur in casa a VI-a: Aveti tendinta sa fiti retinuti sau sa treceti de la o extrema la alta, asta pentru ca sunteti prea mult prezenti in exteriorul propriei persoane si uitati de propria persoana. Aveti o memorie foarte buna si aveti tendinta sa asimilatii informatiile cu perseverenta si rabdare.

Venus in casa a VI-a: Aveti o sanatate buna iar oamenii sunt atrasi de vitalitatea voastra deoarece simt ca voi ii puteti ajuta. Aveti grija sa nu va creeati dependente in relatiile cu cei din jur. Oamenii vor avea tendinta sa se foloseasca de bunavointa voastra.

Marte in casa a VI-a: Aveti energie debordanta si puteti realiza multe. Aveti un metabolism foarte bun si abilitati atletice, deci puteti sa practicati cu succes un sport de performanta. In general aveti o sanatate buna si aveti o capacitate deoasebita de refacere.

Jupiter in casa a VI-a: Sunteti talentati in a realiza si a organiza activitati si oameni. Va adaptati foarte repede la orice situatie si simiti nevoia de schimbare si de aventura pe tot parcursul vietii.

Saturn in casa a VI-a: Sunteti perfectionisti si este posibil sa fi avut un tata care v-a conditionat si impus anumite standarde. Nu asteptati ca ceilalti sa va aprecieze, actionati, invatati sa va promovati, oricum aveti multa treaba in aceasta viata. In momentul cand veti realiza cat de bun sunteti atunci veti primi si aprecierea celor din jur.

Daca nu este nicio planeta in aceasta casa, atunci va uitati la planeta care stapaneste casa (mai bine zis stapana zodiei din casa respectiva). De exemplu, casa a VI -a se afla in zodia Racului, planeta care stapaneste zodia este Luna. Va uitati unde este Luna pe harta natala si ce aspecte formeaza aceasta.

Va urma!

Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *