Casa a I-a in harta natala: semnificatii si sfaturi practice

Casa a I-a reprezinta casa identitatii si a aparitiei fizice sau felul cum ne precep cei din jur. Personalitatea dar si trasaturile de caracter, inclusiv in urma influentei familiei, a mediului si a propriei motivatii interioare.

Daca aveti in aceasta casa cel putin trei planete personale atunci veti primi un ajutor suplimentar care va poate ajuta in viata. Pe scurt sa vedem ce infuenta are fiecare planeta atunci cand apare pe prima casa de pe harta natala:

Soarele in casa I: Stiti foarte bine ce doriti de la viata dar incercati sa aveti mai multa grija de voi si sa lasati ca relatiile cu cei din jur sa se intample in mod natural, fara sa fortati sau sa bifati relatii, doar de dragul cuiva. Evitati sa fiti egoisti dar nu va lasati influentati de persoane care simtiti ca va tin pe loc. Dormiti mai mult. Aparenta fizica inspira putere, ochi stralucitori, par bogat si o fata simetrica. Inaltime peste medie.

Luna in casa I: Sunteti stapaniti de emotii si suferiti din orice iar legatura cu mama este foarte puternica, chiar poate creea anumite dependente. Invatati sa va protejati de emotiile celor din jur dar fara sa renuntati la bunatatea si generozitatea proverbiala. Aparenta fizica inspira feminitate, cu o greutate fizica peste medie, ochii de culoare deschisa si cu extremitatiile calde.

Mercur in casa I: Sunteti comunicativi si lipsiti de prejudecati. Va place sa fiti informati si veti simti nevoia sa plecati din casa parinteasca cat mai repede. Nu v-ar strica din cand in cand si putina pauza, relaxarea nu va aduce decat beneficii. Aparenta fizica inspira agitatie, miscare, buzele iesind in evidenta. Maini lungi si fine. Sunteti foarte expresivi, de aceea pe fata voastra se poate citi foarte usor ceea ce ganditi.

Venus in casa I: Daca planeta este aspectata favorabil atunci aveti o aparitie fermecatoare iar cei din jur va fac toate placerile. Sunteti grijulii cu aspectul exterior dar aveti grija sa nu deveniti narcisisti. Daca Venus nu este aspectata favorabil atunci s-ar putea sa aveti o parere destul de proasta despre propria persoana chiar daca realitatea va contrazice. Aparenta fizica inspira frumusete, feminitate si atractie catre moda si tot ceea ce presupune infrumusetarea aspectului exterior.

Marte in casa I: Simtiti nevoia sa ii dominati pe cei din jur si va plicitisiti repede de oameni si activitatile zilnice.Folositi energia planetei pentru a duce lucururile pana la capat si mai putin pentru a va enerva pe cei din jur si mai ales pe propria persoana. Aparenta fizica inspira duritate, forta si energie. Ochii si parul sunt mai degraba de culoare inchisa. Sunteti atrasi de culorile inchise.

Jupiter in casa I: Sunteti optimisti si increzatori in propria persoana de aceea puteti realiza multe in viata, daca va propuneti.Sunteti generosi si uneori idealisti.Aparenta fizica inspira expansiune, nasul sau/si ochii sunt mari. Sunteti mai pult sau mai putin inalti, in functie de semnul ascendentului.

Saturn in casa I: Va desvoltati si va descoperiti personalitatea doar prin forte proprii, munca si cunoastere. Nu lasati oportunitatile sa treaca pe langa voi. Fiti eficienti si activi pe tot parcursul vietii.Aparenta fizica inspira stabilitate, seriozitate, perseverenta dar si lipsa dorintei de a atrage atentia prin fizic. Sunteti mai degraba inalti si slabi.

Monica Lazar

Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *