Artistii in astrologia vocationala

Denumirea generica de artist are o multitudine de manifestari in realitate, de la pictori, graficieni pana la designeri de tot felul, acesti au in comun anumite combinatii planetare in hartile natale. Pentru artistii care au o dexteritate manuala deosebita veti observa ca au casele a 3-a, a 5-a si a 7-a foarte bine definite. Daca este prezent Soarele sau Venus in casa a 7-a deja putem fi siguri ca persoana respectiva va avea o cariera artistica. Venus este in demnitate (in Taur sau Balanta) sau in exaltare (in Pesti). Venus poate fi plasata ori langa ascendent, langa Mijlocul Cerului sau  in una din urmatoarele case: 2, 3, 5 sau 7. Planeta Saturn este favorizata prin apropierea de ascendent sau foarte puternica prin semn (in Varsator, Capricorn sau Balanta) sau aspect. Artistii au de obicei un element dominant pe harta natala – foc, pamant, aer sau apa – iar acest element le defineste foarte clar stilul artistic. De exemplu artistii moderni sunt dominati de elementul foc si mai ales de zodia Berbecului (unde se poate gasi Soarele sau/si Marte). Semnele de foc sunt atrase de tot ceea ce este maret, grandios, curajos si culorile puternice. Semnele de apa prefera un stil romantic, impresionist si culorile marine. Semnele de aer sunt atrase de peisaje, portrete dar si de tot ceea ce tine de abstract si pun accentul in manifestarea artistica in calitatea designului si a mentinerii unui echilibru. Semnele de pamant sunt atrase de sculptura, ceramica si olarit dar si de artele grafice. Nativii Taur sunt cei mai buni designeri iar Capricornii sunt cei mai buni comercianti ale produselor artistice, de aceea multi dintre ei pot detine galerii de arta celebre.

Iata o lista scurta a unor artisti celebrii: in semne de foc (Vincent Van Gogh, William Blake, Henri Toulouse-Lautrec,Louis Vuitton, Coco Chanel, Gianni Versace), in semne de pamant (Dali Salvador, Leonardo da Vinci, Christian Lacroix, Karl Lagerfeld), in semne de aer (Paul Gauguin, Albrecht Dürer, Christian Dior,), in semne de apa (Pissaro,Pablo Picasso, Jean Cocteau, Pierre-Auguste Renoir).

Am scris acest articol deoarece am observat in multe situatii oameni care au in harta lor natala indicii ca ar putea avea un talent artistic, si cu toate astea, din motive mai mult sau mai putin obiective nu isi manifesta acest talent. Este pacat ca multi oamenii sunt inzestrati cu anumite talente si nu au ocazia sa le manifeste. Si ei recunosc ca si-ar dori sa faca cu totul altceva decat ceea ce fac in prezent, dar din pacate talentul lor nu au cautare si atunci nu isi pot permite sa se intretina din acel talent. Eu recomand in aceste situatii ca macar aceste talente sa fie practicate ca hobby, dar in niciun caz sa nu uitati de ele deoarece va pot aduce multe satisfactii personale si nu numai. Si cine stie, intr-o zi sa se transforme intr- o activitate de baza.

Monica Lazar

Astrolog

omentarii la Artistii in astrologia vocationala

 1. Cristina Lapuste says:

  Buna,Monica!…sunt Cristina,referitor la articolul pe care l-ai scris aiperfecta dreptate si sincer iti apreciez munca pe care o faci!!..eu sunt nascuta in zodia fecioara si iubesc totul ce este legat de arta,muzica,danssi creatie!!…traiesc intr-o umbra de foarte multi ani si nu am curajul sa rup aceasta tacere care de fapt coace ca un vulcan in sufletul meu!!…imi este frica si nu stiu de ce si frica aceasta ma maninca zi de zi!…am ajuns la virsta de 39 de ani si as vrea sa am curajul sa srig cu putere si sa shimb totul…eu(mine)!!…stiu ca trebuie sa incep simplu doar cu inceputul dar ceva ma tine in loc si tot imi dau explicatii singura dar nu imi sunt suficiente!!…ma amagesc si ma mint singura zi de zi!!…de multe ori incerc sa ascund ceea ce simt pt ca imi este frica sa nu fiu judecata aspru de familia mea sau cei din jur!
  …iti cer doar o sugestie?…Ce sa fac??

 2. Cristina Lapuste says:

  Multumesc din suflet!

 3. Ana says:

  Si eu simt ca am o fire artistica, asta poate si prin natura zodiei (Pesti) dar nu prea regasesc in harta mea natala aspectele care sa indice asta…

  • Monica Lazar says:

   Daca ai un talent artistic, cu siguranta acesta se regaseste si in harta natala. Poate ora de nastere nu este corecta sau altceva.

 4. NICOLETA says:

  AM GRESIT LA ANUL NASTERI,,, 1970

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *