Aplicatii gratuite de astrologie pentru mobil si tableta

Suntem in stadiul in care accesul la informatie este aproape nelimitat si volumul acestora este imens, de aceea este bine sa invatam sa alegem informatia corecta, dar mai ales informatia utila.

Poate nu toti dintre voi va doriti sa va apucati de studiat astrologia, dar unele instrumente pot fi folosite in viata de zi cu zi fara sa ne rapeasca din timp. Iata pe scurt unele din aplicatiile pe care consider ca orice persoana care e atrasa de astrologie ar trebui sa le foloseasca:

 Pentru utilizatorii de telefoane inteligente si tablete care folosesc ANDROID puteti folosi:

 PLATENARY TIMES – Aplicatie pentru aflarea orelor planetare: 

https://play.google.com/store/apps/details?id=info.thereisonlywe.planetarytimes

Aceasta aplicatie este foarte utila deoarece ne ajuta sa ne organizam activitatile in asa fel incat rezultatele sa fie cat mai bune. De exemplu, Ora lui Jupiter va ajuta in orice activitati care au legatura cu educatia superioara, calatoriile, bogatia etc. Aplicatia respectiva va anunta atat grafic cat si sonor fiecare schimbare a orei planetare si va descrie pe scurt ce activitati sunt favorizate in ora respectiva.

PLANETS – Aplicatie pentru aflarea pozitiilor pe cer a planetelor dar si a punctelor cardinale: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.qcontinuum.planets

Este util de identificat cum arata cerul in orice moment al zilei. Va veti simti ca intr-o calatorie virtuala prin sistemul solar. Si nu in ultimul rand, in caz ca ne ratacim prin padure ne arata oricand punctele cardinale.

ASTROTAB FREE – Aplicatie pentru aflarea tranzitelor curente ale planetelor dar si a hartii natale:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zodiacomputing.AstroLab.free

Daca aveti si localizarea activata veti putea vedea tranzitele planetare curente dar si sa va introduceti datele de nastere pentru a rezulta harta natala. Este o aplicatie nu foarte sofisticata deoarece nu ofera de exemplu posibilitatea de a alege orice sistem de case dorit.

 Pentru utilizatorii de telefoane inteligente si tablete care folosesc iOS puteti folosi:

 LUNAR CALENDAR/PLANETARY HOURS – http://appcrawlr.com/ios/lunar-calendar-planetary-hours-

Aceasta aplicatie va arata semnul zodiacal in care se afla Luna, fazele Lunii si orele planetare, ora rasaritului si cea a apusului, toate calculate in functie de locatia unde va aflati.

PLANETS – Aplicatie pentru aflarea pozitiilor pe cer a planetelor dar si a punctelor cardinale: http://sciencenetlinks.com/tools/planets-app/

Este aceeasi aplicatie ca si cea pentru Adroid, care va permite sa explorati cerul sistemului nostru solar.

 ASTROLOME – http://appcrawlr.com/ios/horoscope-2

Aplicatia calculeaza harti natale si tranzite. Se intelege ca exista si o varianta extinsa a aplicatiei care ofera mai multe informatii dar aceasta este cu plata.

Pentru curiozitatea personala este bine sa le testati si sa alegeti ceea ce va este util. Si bineinteles sa gasiti si alte aplicatii utile deoarece apar in fiecare zi unele noi.

 Monica Lazar

Astrolog

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *